LeluxBel direct!
085 400 00 87

Onze werkwijze

Onze werkwijze

Bij Lelux hanteren wij een gestructureerde werkwijze om ervoor te zorgen dat uw verlichtingsproject soepel en succesvol verloopt. Hier is een overzicht van onze werkwijze:

Inventarisatie van uw wensen op locatie:

Wij beginnen met een inventarisatie van uw huidige verlichting en bespreken uw wensen. Ons team komt bij u op locatie om de huidige verlichting te evalueren, uw specifieke wensen te bespreken en de beste oplossing voor uw situatie te door te nemen.

Lichtplan en offerte:

Op basis van onze inventarisatie en uw wensen stellen wij een gedetailleerd lichtplan op dat aansluit bij uw behoeften en budget. Dit lichtplan omvat de juiste armaturen, de optimale plaatsing ervan en de verwachte resultaten. Vervolgens ontvangt u een heldere offerte waarin alle kosten en details van het project worden weergegeven.

ROI (Return on Investment) berekening:

Wij begrijpen dat investeringen in verlichting een belangrijke beslissing is voor uw bedrijf. Daarom bieden wij ook een ROI-berekening aan, zodat u duidelijk inzicht krijgt in de verwachte terugverdientijd en besparingen die u kunt realiseren met onze energiezuinige oplossingen.

Proefplaatsing:

Voordat wij overgaan tot de definitieve installatie, bieden wij de mogelijkheid van een proefplaatsing aan. Dit stelt u in staat om de voorgestelde verlichtingsoplossing in de praktijk te ervaren en eventuele aanpassingen door te voeren voordat de definitieve installatie plaatsvindt.

Installatie en oplevering:

Na goedkeuring van het lichtplan en de offerte, gaan wij over tot de installatie van de nieuwe verlichting. Ons ervaren installatieteam zorgt voor een vakkundige en efficiƫnte installatie, met minimale verstoring van uw bedrijfsactiviteiten. Na voltooiing van de installatie zorgen wij voor de oplevering. Samen met u lopen we alles na zodat u 100% tevreden bent.